Zakken in kraftpapier voor een ecologische pellet

Pellets in een recycleerbare verpakking of wanneer pellets en kraftpapier samenvallen. Een groot aantal gebruikers van pellets koos voor deze energie omdat hij erg ecologisch is en voordelig op de actuele markt.

 

Maar zoals altijd gedaan wordt wanneer nieuwe producten op de markt komen moeten deze herdacht worden en het concept verfijnd.

 

Heel wat gezinnen die zich verwarmen op pellets merken op dat de zakken waarin de pellets verpakt zijn niet ecologisch of recycleerbaar zijn; het merendeel van de merken zijn verpakt in plastiek en belanden na gebruik dadelijk in de vuilnisbak.

 

Het zou ideaal zijn als de leverancier de pellets in bulk dadelijk in uw tank zouden leveren die dan verbonden is aan uw kachel. 

 

Maar heel wat gebruikers bij Groupasol gebruiken pellets als extra verwarming (ze beschikken nog over een ander verwarmingssysteem zoals gas, mazout, een warmtepomp...) ze hebben dus geen nood aan zo’n grote hoeveelheid pellets en hebben hier vaak geen ruimte voor.

 

Zo vertrok Pelletstock op zoektocht...en vond voor u een type pellets verpakt in kraftpapier.

 

Deze mag niet in de kachel opgebrand worden maar u kan deze wel gebruiken om uw barbecue in de zomer aan te steken bijvoorbeeld, anders kan hij terecht in de papier/kartonbak en wordt deze alsook gerecycleerd. 


Uw gegevens :

Uw naam :
Uw email :
Coordonnées de vos ami(e)s :
Naam : Email :
 

Abonneer U op onze nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze promoties, abonneer u op onze nieuwsbrief