Derniers billets

Derniers billets

BLACK FRIDAY

Voor elke bestelling van min 1 pallet pellets gemaakt voor maandag 26/11 met de code BLACKFRIDAY (in te geven bij het veld “opmerkingen” bij uw bestelling); krijg een bon van 5€ op uw volgende bestelling van Pelletstock in 2019.

Agro pellets : wat zijn dat precies

Op de markt van hernieuwbare en biomassa-energie, zijn er ook andere pellets dan houtpellets. Deze pellets die agro pellets genoemd worden, worden gemaakt van plantaardige residuen en landbouwafval.

Stadsbos in Brussel

Sinds 2013 wordt er in Neder-Over-Hembeek door de stad Brussel een groot bos in het midden van de stad gemaakt

Bestaat er een zomerprijs voor de pellet ?

De pelletprijs is vrij stabiel in vergelijking met de andere energiebronnen, waaronder de mazoutprijs dat dagelijks fluctueert door economische, politieke en weersomstandigheden.

Pellets brandstof van de toekomst?

Verwarming op stukjes hout of pellets zorgt zowel voor een weinig vervuilende technologie als voor een grondstof die snel ter beschikking is en vlug hernieuwbaar is.

Mijn pellet online kopen

Ja, het is mogelijk om pellets online te bestellen, rechtstreeks via de telefoon of via de computer zonder buiten te komen !

Wat zijn pellets?

Pellets, ook wel gekend onder de naam van houtstokjes, zijn vaste stokjes brandstof. Men gebruikt voornamelijk stukjes hout als energiebron van verwarming dankzij zijn uitstekende kwaliteit van verbranding, het weinig aantal assen dat hij achterlaat en zijn voordelige prijs.

Abonneer U op onze nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze promoties, abonneer u op onze nieuwsbrief