Article à l'honneur

Artikel in de kijker

Article à l'honneur

Houtkachel of pelletkachel: wat zijn de verschillen?

Wenst u een kachel te kopen maar twijfelt u tussen twee verbrandingsmiddelen: stukken hout en pellets? Er zijn enkele verschillen tussen de twee type kachels. Pelletstock geeft u enkele tips om te kiezen voor de kachel die het beste aansluit bij uw noden

Les derniers billets

Het laatste nieuws

Derniers billets

BLACK FRIDAY

Voor elke bestelling van min 1 pallet pellets gemaakt voor maandag 26/11 met de code BLACKFRIDAY (in te geven bij het veld “opmerkingen” bij uw bestelling); krijg een bon van 5€ op uw volgende bestelling van Pelletstock in 2019.

Agro pellets : wat zijn dat precies

Op de markt van hernieuwbare en biomassa-energie, zijn er ook andere pellets dan houtpellets. Deze pellets die agro pellets genoemd worden, worden gemaakt van plantaardige residuen en landbouwafval.

Stadsbos in Brussel

Sinds 2013 wordt er in Neder-Over-Hembeek door de stad Brussel een groot bos in het midden van de stad gemaakt

Quoi de neuf ?

Wat is er nieuw?

Quoi de neuf ?

Blinken uw pellets ?

Geen paniek, wij vertellen u waarom.

Wat is PelletStock ?

PelletStock is een website die de beste aanbiedingen van pellets per regio bijeenbrengt. Dankzij PelletStock vindt u in slechts één klik de pellets van de kwaliteit en het merk dat u wenst, aan de voordeligste prijs in uw regio.

Wassen met assen : op grootmoeders wijze

Een gek idee om de assen van de openhaard of de kachel te gebruiken voor het maken van een wasproduct ? Toch niet ! Het is zelfs een van de oudste recepten voor het schoonmaken van onze kleren !

Suivez-nous sur facebook

Volg ons op facebook


Abonneer U op onze nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze promoties, abonneer u op onze nieuwsbrief