Ik geef mijn postcode in 
 
En ik ontdek de voordeligste prijzen van pellets in mijn buurt.
 
Ik bekijk de aanbiedingen 

 
Bovenop de prijzen, ontdek ik de volledige lijst van alle pellets bebschikbaar bij de leveranciers in mijn buurt. Onder de foto van het product bevinden zich de technische informatie (pellets van hardhout of harsachtig), de certificeringen (DINplus en ENplus) en alle eigenschappen van het product.
 

 

U kan tot 8 palletten bestellen via Pelletstock.Voor grotere bestellingen, vragen wij u om contact op te nemen via ons contactformulier zodat wij een offerte op maat kunnen voorstellen.
 
Ik kies mijn pellet en bestel online in een klik 
 
Ik vul het bestellingsformulier in met mijn gegevens voor de levering en de facturatie. Deze worden onmiddellijk verzonden aan de leverancier, die vervolgens contact opneemt voor de levering van de pellets af te ronden. .

In geval van dringende bestelling of bij enige andere vraag over de levering hebt u de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met de leverancier wiens gegevens u in de samenvattende bestellingsmail zijn toegestuurd.

Voor alle andere vragen kunt u de energielijn van PelletStock bellen op 04/287.31.41 of via het emailadres info@pelletstock.be.
 
 

Abonneer U op onze nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze promoties, abonneer u op onze nieuwsbrief